Lejebetingelser

LEJEBETINGELSER

Ankomst og afrejse

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 15.00 på indflytningsdagen (normalt lørdag). Afrejsen skal ske senest kl. 10.00 om formiddagen på udflytningsdagen (normalt lørdag). Ved weekendleje kan lejer tidligst ankomme til sommerhuset fredag kl. 12.00. Afrejse skal ske søndag senest kl. 15.00.

Vær opmærksom på, at håndtaget på hoveddøren skal løftes op, samtidig med at nøglen drejes.  Vær opmærksom på, at når huset forlades skal censorer vedr. gulvvarmen stå på 18 grader.

Depositum

Ved reservation af sommerhuset betales 25 % af lejen. Depositum overføres til udlejers konto senest 4 dage efter bekræftet booking.

 

Betaling

Restlejen for sommerhuset skal ske senest 4 uger før lejeperiodens start.  Udlejer forbeholder sig ret til at annullere bestillingen , såfremt betalingsfristerne ikke overholdes.

 

Afbestilling

Ved evt. afbestilling af lejen af sommerhuset, gælder følgende afbestillingsgebyrer:

  • Indtil 60 dage før ankomst: 25% af det samlede lejebeløb
  • Indtil 30 dage før ankomst: 35% af det samlede lejebeløb
  • Fra 14 dage før ankomst:  50% af det samlede lejebeløb

 

Antal personer

Sommerhuset må ikke uden speciel tilladelse bebos af flere end 6 personer

 

Husdyr

Husdyr – hund, kat osv. – må ikke medbringes

 

Nøgle

Nøglen til sommerhuset bliver sendt til lejer med posten . Dette vil ske 1 uge inden at lejeren skal ankomme til sommerhuset. Nøglen sendes til faktureringsadressen, medmindre andet er aftalt. Udlejer forbeholder sig dog ret til først at afsende nøglen til lejeren, når denne har betalt hele fakturabeløbet, og dette er indgået på udlejers konto, inkl. betaling for slutrengøring.

 

Slutrengøring

Lejer er forpligtet til at aflevere huset i samme stand som det er modtaget, dvs. i opryddet og ordentlig stand. Herunder skal lejer være specielt opmærksom på rengøring af køleskab, fryser, komfur, ovn, grill og sanitære installationer.

Efterlad altid huset i samme stand som du selv ønsker at overtage det.

Rengøringsmidler, opvaskemiddel, opvasketabs til opvaskemaskine samt sæbe og skyllemidler til vaskemaskine er i sommerhuset, og det forventes at lejer ikke bruger andre midler.

 

Affald

I skal være opmærksomme på, at tømning af affaldscontainer foregår på hverdage, og altså ikke samtidig med, at I overtager sommerhuset. Affaldscontainerne kan derfor godt være helt eller delvist fyldte ved ankomst. Vi henstiller til, at I undlader at fylde affaldscontainerne helt, så de næste feriegæster også kan komme af med affald.

Nærmeste genbrugsplads er: Buttervej, 9990 Skagen

 

Forpligtelser

Lejeren er forpligtet til at behandle sommerhuset, med alt hvad dertil hører, omhyggeligt og på behørig måde, idet lejeren hæfter for alle skader, som lejeren selv eller andre ledsagende personer har forårsaget. Lejeren skal før afrejse erstatte alle forvoldte skader på sommerhuset og inventaret. Skulle der under lejemålet opstå skader på boligen eller inventaret, skal lejer omgående underrette udlejer og afregne til udlejer umiddelbart efter lejemålets ophør.